måndag 5 september 2011

Badass Bucky is in town!

Nu har det kommit nya bilder på kullen! Man ser ju direkt att vår lilla Buck är en badass ;)
Vårt liv känns stressigt med skola, jobb och att göra hemmet valpsäkert. Sladdar ska fästas längs väggar, katternas matplats skall flyttas upp från golvet och vi ska förbereda oss med gympaskor så vi kan springa som vinden i trapporna med en valp som ska bli rumsren. Vi har ju så lägligt flyttat till högsta våningen i huset vi bor i.


Nu i veckan ska vi åka och hälsa på Buck som kommer till oss nu i slutet av September. Vi har valt att inte hämta honom för ens då även om han blir leveransklar innan på grund av flera orsaker. För det första var det inte meningen att vi skulle köpa hund nu (men man var ju körd så fort man varit och sett de små liven), så vi tog tre veckor extra att samla in pengarna på så vi slapp ta från våra sparpengar. Sedan så hinner vi få undan alla flyttkartonger och så vidare som är kvar sedan vi flyttade in.. :)


Fler bilder på Buck och hans syskon kommer upp på bloggen så fort vi varit och hälsat på honom, om man inte kan hålla sig kan man dock finna fler bilder på Buck and hans syskon här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar