måndag 26 september 2011

Charmknutte hälsar på släkten

Bucky han knappt komma till oss innan det var dags att packa in allt i bilen och styra kosan mot Söderhamn. Där fanns massor av människor som ville hälsa på honom och undersöka vilken bus vi hade skaffat oss. Första stoppet var hos min mamma och Alex pappa. (Bara för att förklara; ja, de är gifta men jag och Alex är inte släkt på några vis.)

Naturligtvis charmade han hela hushållet utom katterna som hellre flydde fältet än illa fäktades. Efter att ha blivit överröst med komplimanger och klappningar så styrde vi kurs mot Alex mamma och hennes man. Där var även Alex bror och hans flickvän på besök så där fick Buck mycket uppmärksamhet. Dock tyckte han att Nisse, svärmors man, var lite läskig och visade att storleken inte har betydelse, utan att man kan låta mycket ändå. Fast hur skräckinjagande en fluffig valp med fladdrande öron är är ju relativt...

Efter en natt hos Alex mamma så åkte vi ut på "landet" till min pappa och hans sambo. Där fick han på avstånd studera en vit björn (även kallad Coffée, en Landser) och träffa en hel liga kattungar som visade honom var skåpet ska stå.  Senare samma kväll begav vi oss hem till våra kriminella katter och återgick för tillfället till den "vanliga" rutinen.



Buck utanför Preem i Söderhamn





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar