fredag 23 september 2011

Welcome home Bucky Boy!

Idag var dagen, den dagen som vi hade längtat så mycket till, dagen Buck flyttade in i 3:an i Kastsjö!
På morgonen åkte vi till Skutskär och kom dit strax efter niotiden. Vi parkerade bilen och när vi klev in på gården var de kvarvarande valparna i en valphage och lekte ute på gräsmattan och det kändes som om Buck kände igen oss direkt för han hoppade och studsade lite extra (kändes det som i alla fall). Lyckan var total!


Vi gick in och åt frukost med Lina, uppfödaren till vår buse, och diskuterade lite om köpet, valpar och hästar. Både jag och Lina har ju en kärlek till hundar och hästar, så våra samtal svängde ofta från det ena till det andra. När alla pappren var påskrivna och pengarna överlämnade gick vi ut och kelade med VÅR Buck. En sådan fantastisk känsla!
Buck fick springa lös på gården med mamma Smilla medans vi "vuxna" stod och pratade i ytterligare någon timme om det mesta. Till slut tackade vi för oss, satte in Buck i buren och åkte hem med löften om uppdateringar om hur det går för lilla Bucky Boy. Duktiga killen gnällde bara någon minut under bilfärden, men sedan lade han sig och sov resten av den långa resan på 15 minuter.

När Buck stormade in i lägenheten i Kastsjö förflyttade sig katterna omedelbart från golvet till katträd, stolar och andra diverse möbler där de kunde observera lurvbollen som flög runt i lägenheten i 180km/h. Först såg de bedjande på oss som om de sa "ta bort honom, rädda oss!", men de blickarna övergick strax till "är ni totalt blåsta? Vi kommer döda er för det här!".

Till slut blev det för mycket för lilla Bucky som slocknade i en lite udda sovställning i öppna spisen. Dålig kvalité, men det är för att det är en mobilbild.



Sedan idag är lugnet som befunnit sig i lägenheten totalt bortblåst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar