måndag 9 januari 2012

Måndagsmys


Idag sken solen så vi gav oss ut på en härlig tur i skogen. Vet inte om Alex var lika peppad som mig och valpen där han gick med sin feber och halsont, men ja, man kan ju inte få allt säg. Han ska ju vara glad att vi lät honom vistas i vår närvaro så mycket som han snörvlade. 



Eftersom vi fick en spårlina av Diana så försökte vi lägga några egna spår åt Buck. Det var dock inte lika lätt utan experthjälp men två små spår av tre satte han klockrent. Sedan beslutade vi oss för att vänta med att spåra mer tills selen kommit och tills vi har experthjälp. Man vill ju inte att något ska gå fel.


Nu är Buck även anmäld till en nationell utställning i Gävle den 3 Mars. Det är mest på skoj, men tävlingsinriktad som man är hoppas man på att plocka hem diverse rosetter och lovord, speciellt när många av kullsyskonen till Buck ska ställa upp. Naturligtvis önskar jag de all lycka, men för mig är ju Buck självklart den finaste :)
Antar att det dock är så för alla hundägare, att man favoritviserar sin egna lilla lurvkuse. Nu blir det bara att ringträna lite. Tur att det är långt kvar... :)








 Lite bilder på Buck från förmiddagens promenad i solen







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar